Alololo. comey comey

Friday, 16 March 2012

komplen MAK DATIN SUDAH

16  MARCH  2012 .. <3
Assalamualaikum kawan2 ku yg cumil2  <3
hadui ya !! hari ni mak sy dh buat pembahasan plak kat dlm bilik ni dgn akk sy . sbb x bace buku , asyik2 tgk blog je 24 jam . mak bapak mana yg x marah kan ?? 
tapi tu lah diri sy , xpayah belajar , dh pandai pun .. ( berlagak cam mak datin dh )
huhu .. tiap kali nk study je , mesti TER tidur kat meja study , nk belajar cam ne kan ?? 
kesian sy , tapi syok  jugak sbb blh tido puas2 (krohh krohh krohhh ) 
kiter tukaq topik laen lak .. jeng jeng jeng
( NEXT TOPICS )
kenapa ea sy ni x leh tgk laki2 , kalu sy tgk laki2 je mesti sy komplen pasal fesyen dy lah , muka dy , tinggi dy , gemuk ke kurus , hitam ke putih . sume  sy komplen , tapi dlm hati je lah .. giler nk kompen depan tuan punya badan ..  mmg x leh nk lari dh perangai sy tu .. OLLAMAK !!! cam ne ni ??
tapi kalu org puji2 yg sy ni comel , sy buat bodo plak .(takut nanti ade plak yg kate sy ni sombong ) tapi kalu sy buat bodo , org kate sy ni action je lebey .. eeee  , geram tol lah .. tapi dlm hati sy kembang kuncup sebenarnya pasal puji2 an tu .. TERIMA  KASEH KEPADA SAPE2 YG PUJI SY NI COMEL .. (kembang hidung hakuh ) 
sy ni org yg kuat berangan , so kalu org kate sy cumil N cute , malam sebelum tidur tu , sy mesti berangan macam2 .... naik giler sy tersenyum sorang2 kat atas gatil .. hoiii ~~~~
hah ! 1 agi , kalu ada mamat yg ckp dgn sy , mesti kiter bertentang mata . kalu bab mata jgn cakaplah .. mata pun sy komplen .. tapi untuk jauhkan dari mulut sy yg pot pet pot pet ni , sy pun paling lah kat arah lain , biar dy je yg tgk sy , sy x tgk dy pun . (mesti org laen kate yg dy ni ckp sorang2 .. hahah .. sowwy laa )
tapi sy ni org yg happy , x mo marah2 .. tu bukan tabiat sy marah2 .. kalu sy marah pun , sy marah dlm hati je . soo korang  x yah takut lah ngan sy .. yeppy !!!!!! <3 

4 comments: