Alololo. comey comey

Wednesday, 14 March 2012

10000 kali air mataku menitis lagi ...

14 MARCH 2012 

pilunya hati ku .. inilah mase nya untuk sy buat exercise kat jari sy ni time tgh2 malam ni .. x sangka kwn yg sy sangka masih hidup , rupanya2 dh tiada .. ingatkan dy yg balas mesej sy kat fb , rupanya2 adik dy yg balas .. sedey giler .. Al- kisah nya cam ni .. mase tu kwn sy ada kat sekolah . dy tu cukup terkenallah kat situ .. ramai giler fans dy .. BF dy tu plak terkenal jugak , hemsem & kaya .. ramai yg minat kat BF dy tu .. lepas tu , dy adalah sorang musuh ni .. musuh dy tu minat jugak kat BF tu .. lepas tu dy pun rancang satu kemalangan lari .. kwn sy , BF & musuh tu anak org kaya2 belaka .. sooo , musuh tu pun upah jelah pembunuh rahsia ..
         time tu , kwn sy & bf dy tgh jln2 kat luar skull , mungkin mase balik kot , sy pun x tahu sbb dy x citer plak pasal tu .. lepas tu tiba- tiba2 je, PPPPRRRAAAKKK !!!! bunyi geseran tayar kereta ~~ pembunuh tu nk langgar kwn sy , tapi BF dy yg selamatkan dy , tapi malang x berbau , apabila BF dy yg maut dlm accident tu .. mmg tragis giler lah .. !!! ngeri tgk .. dgn selamba je pembunuh tu lari.!! mmg cam movies dh tgk .. sy dgn BF dy cukup rapat lah jugak sbb selalu chatting kat fb ..
         lepas lima hari berlalu , kwn sy pun on9 lah kat fb , ... sy tanya dy dh mkn ke belum , dy jwb x .. sy pun tanya knp .. (ingatkan dy baru lepas study ).. dy pun kate yg dy ni baru je keluar hospital .. tanya dy knp .. dy pun kata yg BF dy died sbb kemalangan .. time tu mmg rase  cam nak nangis separuh mati . tapi mujurlah pandai cover line sbb ada akk kat dlm bilik ni ..
         mase accident mmg dy x tahu sape yg buat sume tu .. lepas tu parents dy upah penyiasat suh siasat sape yg buat ni .. Ya ALLAH , rupanya2 kwn sekelas dy yg buat .. umur baru 15 tahun , dh pandai bunuh2 org ni ... nk tahu lagi x ?? mak bapak dy pun sebenarnya dh tahu lama dh pasal ni .. dia rancang dgn family dy ..  musuh tu mmg anak manja pun , jadi parents dy pun ikut je nape yg dy suruh .. mmg giler mak bapak dy tu ..
          kalu sy , sy dh pergi serang dh family dy tu .. x de pale otak ke apa nk fikir mase depan hidup anak dy .. kecik2  dh pandai bunuh org ni .. nasib baik kwn sy tu x buat report kat polis pasal dy yg buat .. sbb dia tu masih bawah umur lagi .. mmg peninglah kepala sbb dy tu sekelas ngan pembunuh tu .. Bf dy & kwn sy tu mmg baik pun dgn sy.. sy baru je kenal diorang tu dlm fb ..  segala masalah diorang share ngan sy ... hati mana yg x hancur bila dgr kes kemalangan ni , nak2 BFF plak .. mau pengsan pun ada .. sejak2 sy ada fb  ni, banyak ilmu pengetahuan yg mematangkan lagi sy dlm hidup ni .. hidup kita hanyalah singgahan sahaja untuk mencari ilmu di dunia & di akhirat .. jgnlah sia2 kan hidup ni dgn gejala sosial yg buruk ..
          skrg ni pun kwn sy ni masih sedey lagi sbb teringatkan kisah arwah yg sanggup mengadaikan nyawa dy demi  dy .. mereka dh berjanji untuk sehidup semati , tapi apakan daya .. nasib x menyelebahi mereka .. Allah lebih syg kan BF dy tu .. sebenarnya mereka tu sebenarnya bff dulu .. kwn sy pun x tahu apakah perasaan dy kat BF dy tu .. mungkin dy dh mula bercinta kot baru2 ni .. sbb dy kata dy dh break dgn BF dy tu .. 3 bln je bersama , lepas tu break ..  diorang tu lebih selesa jadi bff ..
          kesian kwn sy ni .. dulu dy ada jugak kekasih . nama kekasih lama & kekasih yg baru meninggal tu sama .. taufiq nama diorang .. kekasih lama kwn sy tu mati jugak sbb selamatkan adik  dy yg kena langgar .. BF lama dy tu baik sgt , sampai sanggup tolong cari mak kwn sy yg kini berada di Indiana ..
parents kwn sy dh cerai dh .. kwn sy teringin sgt nk jumpa mak dy , tapi x jumpa 2 sampai skrg .. dulu kwn sy citer jugak pasal kemalangan kekasih lama dy.. mase tu mmg banyak giler air mata yg mengalir laju menyusuri pipiku ini .. sampai skrg dy masih ingatkan BF lama dy tu .. lepas taufiq yg ke 2 plak dtg ,berlaku hal sama jugak , tapi kemalangan ni dirancang .. dia redho atas segalanya .. dia cuba kuatkan semangat dy demi parents Bf dy tu .. mmg susah hidup sebagai org yg popular kat skull ni , ramai musuh ... dapat plak BF yg hemsem , kaya , baik , bijak .. sama dgn kwn sy tu .. sapelah yg x jeles .. kwn sy tu kira cantik lah jugak .. cun gituh .. maaf ~~ dy marah ltk nama dy dlm ni ..
        begitulah kisahnya , harap2lah arwah tenang ketika berada di alma barzahk nanti .. unutung dy dapat 2 org BF yg baik hati , tapi malangnya umur mereka x panjang ... kwn sy tu plak tinggal dgn atuk & nenek dy .. ayah dy kawen lain , ayah Ngan mak tiri dy tu kerja kat Mesir .. soo kurang rapatlah .. abg dy plak x de .. dy hanya ada abg angkat je . abg angkat dy tu dh kawen , jadi dia x de sape2 nk kongsi citer .. sy je lah tempat dy meluahkan perasaan dy ..  skrg ni sy tgh selsema , dgr citer dy ,  lagi selsema lah jwb nya .. aduii ~~!!! jgn ada plak yg muntah sekiranya ada yg geli dgn ayat2 cinta sy ni .. hahhaa ( ketawa ni ikhlas pun , just nk relax kan emosi ni jer )
          SSSHHHUUUTT !!! ada x korang bau busuk2 wangi kat sini ??  kalu ada tu mmg terror lah uoolss .. ekekke .. sy x mandi agi ni .. bagus x sy ?? sy ni kwn yg hargai kwn .. kena siapkan tulis blog dulu baru blh mandi .. sy rase lah kalu korang dgr dari mulut kwn sy sendiri tu kompom cair lah hati ni .. jiwang2 leleh gituh .. oiitt ~~ tutup dululah pc ni , takut rosak plak pc ni sb bau badan sy yg harum semerbak mandian bunga ros .., kuikuikui ... muntah2 dgn sopan santun ye .. hahaha .. jgn terkena pc sy sudaa !!~~
muaaaxxcchh lu kali .. anda terasa x kiss sy .. ( just for ladies ) .. hahaha .. - layan abis ~~ .. ok lah kita sambung citer lain plak .. nk citer sedey ke happy korang ?? ASSAALAMUALAIKUM ~~ ILLALIKOK!! >_<

 AIR MATA IBARAT MUTIARA O.o

5 comments:

  1. Saia Doakan BF Kwn Mu tu sentiasa damai kat Alam Kubur ~ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :-)
      thank @idiey chlyse .. u blh bace ke perkataan yg serabut2 ni sume ??

      Delete
  2. adk knpa tulisan tuhan je la yg tau.. akk mngambil msa 1 jam nk bca.
    dh la akk ni rbun.. aduiii... btw sedih btoi la cite nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat perenggan yg ke wape ? akk rabun ke ?? sorry, sape yg bace blog ni kena tgk betoi2 ckit .. hahahha

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete