Alololo. comey comey

Thursday, 31 May 2012

OHH No0 !!


Assalamualaikum Korang ^_^ , apa khabar , harap2 korang sehat !! wuhuu ~ taon nim sy last skull rendah , sedeh giler sbb kena berpisah dgn kengkawan , mesti korang pernah rase kan ?? tapi tu laa , nk buat camne , memang perjumpaan ada perpisahannya kan . Am I right Babe ?? haha2 . rase cam x nk berpisah je , sy ni jenis eppy , setiap hari mesti ade org yg bertambah dlm geng sy , nama geng sy tu unik sket , geng kecoh ! haha ..  kalu xde kat skull sehari x sah , mesti kena ada .. kalu xde gak , jwb nya senyap skull tu . dh lama sy x men naip2 ni , kena study je , tapi x study sesangat pom , takot nanti boring tgh jln . huhu .. harap2 korang doa kan laa supaya dpt 5A yuks .. tq2 , cayunk korang  ok . ouke2 , berbalik pada topik kiter tadi . sy x leh nk bayang kan kwn xde kat sisi , kalo masuk form 1 nanti mesti dpt kwn len , sedeh laa camni , lagi2 kalo dpt kwn pendiam , ayoooo~~~ sunyi laa hidup ni . apapom , Nia kena kuat kan semangat gk! yeah ~~ kena berani hadapi dunia ni tanpa kengkawan ye ! ohh yeahh ~ hahah .. dulu kecik2 , sy sllu gaduh dgn kwn ni , dy ni jenis _______ , pastu dy manja , suke mengadu . ishh , geram tollah , ada laa satu kisah ni , sy ngan kwn sy , nama dy aliaa , time ni tgh mkn nasi lemak , pastu org yg sy dgn aliaa gaduh tu dtg , kiter pom x nk bagi sbb kiter suh beli, dy x nk , kan dh mintak tu . esok tu dy terus hantar surat nk putuskan persahabatan ( cam putus cinta pon ade nim)  . sbb kiter x bagi , dy  pi kacau kengkawan sy laa , buat rosak barang kiter laa . naseb bek kiter sabar je , kalu x abis laa . haha .. pastu dy bagitau hal ni kat mak bapak dy & teacher , geramnya !! dy yg start dulu , dy nk mengada2 , sy x  mengadu tu kire ok laa , x yah laa nk suh org len masuk campur babe ~ korang nk tahu brp lama kiter gado ? 1 tahun 5 bulan jugak laa . Hah ? apa ?? lama kan ~` sbb kiter ni keras pale sket , akhirnya masok laa taon 2012 , kiter pom baek laa dgn dy , siap jadi kengkawan lagi tau , pastuu jadi adik angkat ! hahah .. x caye kan ?
skrg ni syg sgt nk lepas kan kwn , ntah bile laa leh jumpe balek , masing2 ade cita2 tinggi , nk belajar jaoh2  . mybe taon 2020 baru leh jumpe kot .. kyahhhhh! frust nyeeeeeeeeee

No comments:

Post a Comment